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タンパク質精製
In this free online course, you will learn how to use the ÄKTA pure™ chromatography system.
In this level 1 course, you will learn how to get up and running with your purification protocols using the ÄKTA go™ chromatography system.
This free online course explains the fundamentals of the UNICORN™ software for chromatography runs.
計8セクション18本の動画でÄKTA go™ 使用方法について学んでいただける動画マニュアル集となっております。
This free online course covers the fundamentals of the generic three-step CiPP protein purification strategy.
This free online course covers the chromatography techniques most frequently used when purifying proteins.
このコースはレベル1で、クロマトグラフィーの基礎を学ぶことができます。研究やバイオ医薬品製造のためにクロマトグラフィーを行う方に優れた基礎知識を提供します。
This free online course covers the steps cell culture, sample preparation and tagged protein purification in protein research.
タンパク質分析ワークフローで共通するはじめの数ステップは相互に関連し、サンプル供給源からサンプルを採取した後、安定化を行い、分析の目的に適したタンパク質集団を抽出します。
タンパク質の寿命には幅があり、ホルモンのように数秒のものからコラーゲンのように数年まであるものもあります。寿命にはタンパク質の電荷と二次構造が深く関与します。また、共存するプロテアーゼおよび他のタンパク質修飾酵素の酵素活性のほか、調製時に誘発される有害な化学反応、変性などの立体構造の変化も関与しています。
自然に生じるオキシダーゼはin vivoで重要な機能を果たしています。例えばコラーゲンの-SH基を酸化してジスルフィド結合を生成させる、プロリン、リジンおよびアスパラギン残基に水酸基添加をするなどです。
※日本ポールの他事業部取扱い製品(例: 食品・飲料、半導体、化学/石油/ガス )はこちらより各事業部へお問い合わせください。